Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Florijn 25
5751 PC Deurne
0493 311 026 - deurne@verwijst.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Deurne

Tegels en woonvloeren

In de showroom Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Deurne, vind je een groot assortiment keramisch parket, wand- en vloertegels voor je badkamer, keuken of woonkamer. Van klein tot XXL-formaat en van betonlook tot kleurrijke Portugese tegels. Gaat je voorkeur uit naar klassiek of moderne tegels? Bij Verwijst in Deurne vind je zeker een tegel naar jouw smaak. Kom langs in Deurne we dan we laten je graag onze grote tegelcollectie zien.

Tegels - 1. tegels voor iedereen

Grote tegelcollectie in Deurne

In onze grote tegelcollectie vind je tegels in allerlei soorten, maten en kleuren. Stijlvol voor de vloer, maar ook verrassend op de muur! En niet alleen in de badkamer voelen tegels zich thuis. Ook voor je keuken of woonvloer zijn tegels uitermate geschikt. Zeker in combinatie met vloerverwarming, die we ook voor je kunnen aanleggen. Kom je binnenkort langs in onze showroom in Deurne of onze andere vestiging in Uden? Dan kun je onze uitgebreide tegelcollectie met eigen ogen bekijken. 

Vind de mooiste tegelmerken in Deurne

We vinden het belangrijk dat onze tegels niet alleen mooi, maar ook kwalitatief sterk zijn. Zo is de vochtbestendigheid en het materiaal erg belangrijk. In de tegelcollectie die we in onze vestiging in Deurne laten zien, vind je dan ook tegelmerken van de hoogste kwaliteit. Denk aan luxe Venis tegels, stijlvolle tegels van Villeroy en Boch en het huismerk van Baden+. Ook de tegels van Cerdomus, die zich kenmerken door vele variaties, zijn bij ons te vinden. Voor elk budget en elke stijl hebben we de juiste tegel in huis.

Tegels - 2. mooiste merken
Tegels - 3. alle tegelkennis in huis

Alle tegelkennis in huis

Het plaatsen van tegels is lastiger dan het lijkt. Niet alleen de tegel is bepalend voor de sfeer, maar ook de afwerking. Bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair hebben we ervaren vaklieden, die jarenlang ervaring hebben met het zetten van tegels. Zo ben je verzekerd van vakmanschap. Ben je een echte klusser en wil je zelf de tegels plaatsen? Dan kun je bij Verwijst in Deurne natuurlijk ook altijd advies inwinnen. We kunnen naast een compleet badkamerontwerp, ook een legplan voor je tegelvloer voor je maken.

Een nieuwe tegelvloer?

Wil je een nieuwe tegelvloer voor je badkamer, woonkamer of keuken? Kom dan zeker naar Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Deurne. In onze ruime showroom in Deurne vind je de nieuwste tegeltrends. We hebben meer dan 1000 tegels in ons assortiment. In onze showroom in Deurne, en in onze andere vestiging in Uden, hebben we tegels die passen bij elk budget. We hebben veel tevreden klanten in Noord-Brabant waaronder uit: Deurne, Helmond, Someren, Laarbeek, Bakel en Gemert. 

Tegels - 4. Een nieuwe tegelvloer?
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Verwijst Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Verwijst Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties