Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Florijn 25
5751 PC Deurne
0493 311 026 - deurne@verwijst.nl
Aangesloten bij
over ons - over ons
Je badkamerspecialist in Deurne

Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair

Een nieuwe badkamer is een keuze voor jaren. Daarom weten we bij Verwijst Deurne waar een goede badkamer aan moet voldoen. Samen met de klant maken we een uniek ontwerp, met de juiste product- en kleurcombinatie. Helemaal afgestemd op de wensen en levensstijl.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

over ons - 1. volop badkamerinspiratie

Volop badkamerinspiratie in Deurne

In onze unieke showroom in Deurne doe je volop inspiratie op voor je badkamer of toilet. Loop langs realistische badkameropstellingen, sanitair en accessoires. Ook hebben we een grote tegelafdeling. Hier vind je wand- en vloertegels, maar ook keramisch parket. Bij ons kun je terecht voor een complete badkamer, maar uiteraard ook voor losse producten. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek om inspiratie en advies te geven. Niet alleen in Deurne, maar ook in onze showroom in Uden.

Maak een afspraak

Ons team

We zijn een echt familiebedrijf. Gert-Jan Verwijst is de eigenaar en dochter Rosanne is inmiddels de derde generatie van het bedrijf. Samen met het vaste verkoopteam en de badkamermonteurs ontzorgen we onze klanten graag van ontwerp tot installatie. We nemen graag de tijd voor onze klanten en zorgen ervoor dat iedereen tevreden onze showroom in Deurne, of in onze andere vestiging in Uden, verlaat. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen met de realisatie van je droombadkamer!

over ons - 2. ons team
Ieder mens is uniek. We vinden het fantastisch om voor iedere klant een badkamer
te ontwerpen die helemaal aansluit zijn stijl en wensen
over ons - Tegels

Tegels en woonvloeren

Bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Deurne zijn we gespecialiseerd in tegels en woonvloeren. Tegels voor je wand, maar ook voor je vloer. Prachtig voor de badkamer, maar ook voor de rest van je woning. We hebben tegels in diverse formaten, kleuren en dessins. Natuurlijk voor iedere stijl en elk budget. Wat dacht je van luxe Venis tegels? Of de stijlvolle collectie van Villeroy en Boch of Porcellanato? Bent u op zoek naar tegels en woont u in de omgeving van onze showroom in Deurne, in bijvoorbeeld: Den Bosch, Helmond, Someren, Laarbeek, Bakel of Gemert? Kom dan zeker eens langs in onze showroom.

LEES MEER

over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Verwijst Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Verwijst Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
over ons - Reviewblok
over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties